Кнопка гудка ГАЗ М-1

200 Р
М-3633

This product is electronically distributed.

Особенности

ГАЗ модификации:
  • М-1 седан
  • ГАЗ-11-73 седан

Шасси

Рулевое управление:
Колесо рулевое

Product inquiry